Ta hissen upp till jackpottarna

Att spela bingo med jackpottar är ett enkelt sätt att öka spänningen ännu lite mer (om det nu behövs!). Det är ju inte helt fel att ha chansen att vinna riktigt stort i tillägg till att vinna mindre slantar på enskilda rader.

Unibet Bingo är riktigt duktiga på att arrangera jackpottspel på bingo, och nu i september finns 10 000 kr att vinna varje kväll torsdag-söndag. Spelet är i grunden 75-bollars variantbingo och radvinsterna är ganska rejäla. Det är dock full bricka du ska sikta på. Den som får full bricka inom 52+ bollar vinner nämligen 5000 kr. De andra 5000 kr då? Jo, de fördelas mellan övriga spelare. Rättvist och lite extra kul för alla inblandade!

nya-10-000-kr-escalator-jackpottar

Successivt lättare att vinna

Jackpottspelet börjar med att storvinsten betalas ut till den som får full bricka inom 52 nummer. Sedan ökar utropen med ett (1) för varje nytt spel. Det blir alltså successivt lättare att vinna ju längre kvällen lider. Det kan därmed vara en god idé att spela inte bara någon enstaka omgång, utan att hänga kvar en stund.

Jackpottspel fyra gånger i veckan

The Arena är bingorummet att logga in på om du vill delta i den här kampanjen. Du kan dock inte tävla om Escalator-jackpottarna varje gång du loggar in. Det är nämligen vid kl. 20:00, 21:00, 22:00 och 23:00 torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar som Unibet kör igång Escalator-spelen.

Kampanjen pågår under hela september månad, så det finns en uppsjö av jackpottar att tävla om. Klicka här för att spela!

Håkan
Om Håkan 27 artiklar
Tipsar om bra bonusar, nyheter och freespins från bingo- och casinosidor.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar