Mariabingo

För många bingospelare är Mariabingo synonymt med bingo på nätet. Denna bingosajt är mycket populär bland bingospelare i alla åldrar.

Det finns flera anledningar till Mariabingos stora popularitet. En anledning är givetvis att Mariabingo har erbjudit bingospel på nätet ända sedan 2006. Den långa traditionen gör att Mariabingo upplevs som en pålitlig och säker bingosajt.

En annan anledning är att Mariabingo verkligen gör allt för att medlemmarna ska trivas. Få andra bingosajter har ett sådant stort utbud av bingospel, och så smarta funktioner för den sociala biten av bingo, som just Mariabingo.

Mariabingo erbjuder många olika bingospel

I utbudet av bingospel på Mariabingo hittar du klassisk bingo, variantbingo, bingo med 90 bollar samt mönsterbingo. Totalt finns alltid minst åtta bingorum öppna dygnet runt. När du går till bingolobbyn ser du precis vilka bingorum som är aktiva, vad brickorna kostar, hur många spelare som köpt brickor, hur stor vinstpotten är, när spelet startar samt information om eventuella jackpottar. Om du är ute efter att vinna en jackpott kan du även kika på den specifika ruta i lobbyn som visar de bingo jackpots som finns att vinna. Hos Mariabingo kan du räkna med att alltid hitta  åtminstone två eller tre bingo jackpots på över 100 000 kronor.

Bingobrickorna på Mariabingo är högst överkomliga. När många andra bingosajter endast har bingobrickor som kostar tio kronor och uppåt, kan du på Mariabingo köpa bingobrickor för så lite som 50 öre styck.

Stor bingobonus på Mariabingo

Bingobonusen på Mariabingo är en av de bättre bland bingosajterna på nätet. Du får en bonus på 100 procent upp till 1000 kronor. Sätter du in t.ex. 250 kronor får du alltså sammanlagt 500 kronor att spela för. Det finns inga krångliga krav kopplade till bonusen. Det enda du bör känna till är att du inte kan ta ut bonuspengarna. Om du skulle vinna när du spelar bingo med bonuspengarna får du dock givetvis ta ut vinsterna till ditt bankkonto. Mariabingo har även just nu en 50 kr gratis bonus för nya spelare!

mariabingo-lojalitet

Mariabingo har också ett lojalitetsprogram för att belöna lojala medlemmar. Varje gång du spelar för minst tio kronor får du poäng. När du har samlat ihop tillräckligt med poäng kan du växla in poängen mot bonusar.

Träffa nya vänner på Mariabingo

En bingosajt är verkligen inte komplett utan funktioner för den sociala biten. Bingo är ju till stor del en social aktivitet. På Mariabingo får du som medlem möjlighet att skapa en egen medlemssida där du kan fylla i några uppgifter om dig själv. Du kan också starta en enklare blogg, där du lägger upp bilder, recept, med mera. Givetvis har också varje bingorum ett chattfönster där du kan chatta med de andra spelarna. Om det är någon person i chatten som du tycker verkar intressant kan du bli vän med denna person.

Spela bingo hos Mariabingo du också! Du kan även läsa recension av Mariabingo på spelabingo.org.