Bingospel online

I Sverige så finns det riktigt många olika bingospel online att spela för dig som gillar bingo på nätet. I denna artikel så tänkte vi skriva några korta rader om olika bingospel, på vilka bingosajter du hittar bingospelen och annan information.

Bingospel online hos MamaMiaBingo

Nedan går vi igenom några populära bingospel som går att spela online på MamaMia Bingos hemsida, bland spelen finns olika bingovarianter, olika jackpots och annat som skiljer dem åt. Läs mer om bingospelen nedan.

Bingospel Club60 – Mamamiabingo

På bingosajten Mamamiabingo så finns det ett populärt bingorum som heter Club60. Club60 bygger på bingovarianten 75 bollars variantbingo. Man kan maximalt köpa 9 brickor som kostar så lite som 10 SEK. Startjackpotten ligger på 1000 SEK och den gäller när man får en full bingobricka inom 60 bollar.

Trio – Mamamiabingo

Ett spel som är rätt likt Club60 är bingospelet Trio även det hos Mamamiabingo. Det som dock skiljer Trio mot Club60 bingospelet är att när man spelar Trio så får man max köpa 3 brickor för 1 Euro/st. Många upplever att när man max får köpa 3 bingobrickor är bra då jackpotten fördelas mer rättvist då. Jackpotten ligger även här på samma nivå som på Club60’s jackpott, 100 Euro (runt 1000 SEK).

Arne Weises kändis bingo – Mamamiabingo

Arne Weise kanske driver Sveriges mest populära kändisbingo på Mamamiabingo. Spelet är uppbyggt på att man för köpa max 9 bingobrickor för 10 SEK/st. Jackpotten är högre här på Arne Weises bingo än normala rum på Mamamiabingo. Här ligger den på hela 3000 SEK på full bricka inom 56 bollar.

Inte nog med detta så chattar Arne Weise varje torsdag mellan klockan 17:00 och 19:00. Han håller även i tävlingar och frågesport i samband med detta.

Mariabingo bingospel

Mariabingo har ett rätt annorlunda med ända populärt upplägg på sina bingospel. I stället för att flashiga namn på sina bingospel så har Mariabingo valt att namnge sina namn med vanliga ord som vi använder nästan dagligen.

Här är en snabb sammanfattning på några av Mariabingos bingospel

  • Köket – Köket är ett bingospel med frukostbingo varje morgon. Varje bricka i köket kostar 5 SEK och har garanterade radvinster.
  • Fiket – I bingospelet fiket så kan du köpa bingobrickor för 5 KR/st och jackpotten går ut på fullbricka inom 55 bollar.

Alla bingospelen hos Mariabingo hittar du här.

Lycka till när du spelar bingospel online!