Bingobonusar

En stor skillnad på vanlig bingo i den verkliga världen och bingo på nätet handlar om bingobonusar. Man får sällan en bonus när man kliver genom dörren till den lokala bingohallen, men på bingosajterna på nätet är en bonus snarare regel än undantag. Inte nog med att man i princip alltid får en bingo bonus, ofta får man till och med flera typer av bonusar när man väljer att spela bingo på nätet!

Topplista bonusar:

  1. Amorbingo – 100 kr gratis – direkt utan insättningskrav! 100% bonus.
  2. Bertil Bingo – 233% bonus och 100 free spins!
  3. Maria Bingo – 500% bonus upp till 1000 kr och 100 gratisspel (free spins) – varav 20 direkt. Populärast!
  4. MamaMia Bingo – 50 kr gratis, 1000 kr bonus och 100 free spins!

När man blir medlem på en bingosajt på nätet får man generellt först en mindre gratisbonus. Ofta ligger denna bonus på mellan 50 och 100 kronor. De här pengarna är en välkomstpresent och tanken är att man ska använda pengarna för att prova på bingosajtens spel innan man bestämmer sig för att göra en egen insättning.

På den första insättningen får man sedan en lite större bonus. Det är vanligt att bonusen är matchad. Det innebär att bingosajten skjuter till lika mycket pengar som man själv sätter in. Sätter man in 200 kronor på bingosajten har man med en matchad bonus helt plötsligt 400 kronor att spela för. Vissa bingosajter har bonusar på andra procentsatser. Bonusen kan också vara differentierad beroende på hur stor insättningen är.

Att få gratis pengar är inte fel, men innan man tackar ja till ett bonuserbjudande är det klokt att undersöka om bonusen har några särskilda villkor. Ett centralt begrepp i det här sammanhanget är det så kallade omsättningskravet, som betyder att bonusen (ibland bonusen och insättningen tillsammans) måste omsättas, det vill säga satsas, ett visst antal gånger innan pengarna på spelkontot kan tas ut.